Sengetøy

Topp kvalitet
fra Høie, Halvor Bakke, Borås og Drøm.


50 % SENGESETT FRA DRØM

Nydelig kvalitet - den luksus du fortjener!

Det er få ting som kan måle seg med å legge seg i en seng kledd i et lekkert sengesett.

Vi vet at kvalitet er viktig, derfor fører vi kun merker som tar i bruk solide råvarer, har god holdbarhet, samt flotte design. Måten sengetøyet er vevd på bestemmer produktets egenskaper. På grunn av dette kan det være utfordrende å vite hvilket type sengetøy man burde velge. Vi har mange års erfaring med sengetøy og veileder deg  til det som passer dine ønsker og behov.

Putekampanje 50%

HeatConduct-puter str 50x70 cm

Dyner

Dyner skal føye seg godt rundt kroppen og isolere. Hvor tykk dynen skal være eller hvilke andre egenskaper den skal ha, avhenger under hvilke forhold dynen skal brukes, samt dine preferanser.

Vår oppgave er å hjelpe deg med å finne den perfekte dynen. Hos Uldvaren har vi utstilt en rekke vareprøver slik at du kan se og føle på de forskjellige tykkelsene.

Les mer

Puter

Riktig pute gjør nattesøvnen din bedre. Putens oppgaver er å gi støtte og hvile til hode og nakke når man sover. Siden det finnes så mange ulike liggestillinger, er det veldig individuelt hvilken pute som passer best for hver enkelt. Dette er noe vi hjelper deg med.

Dun transporterer bort fuktighet på en utmerket måte, noe som gir dårlige vekstvilkår for midd. For å bevare puten anbefaler vi at det tas i bruk beskyttelsestrekk under putetrekket, dette beskytter puten mot svette og flekker.

Les mer

Baby

Cozy by Dozy

100% organisk bomull med skandinavisk design i delikate farger. Vi har sengesett både til baby og junior, myke sengekanter, praktiske håndklær med hette, tepper og sengehimmel. En drøm å ligge i for små engler som fortjener det beste.

Barn

Snurk - 30%

Med sitt geniale og eventyrlige design har dette raskt blitt en hit hos både store og små. Et snurksengesett gjør leggetiden til en lek og det er lett å la seg drømme bort. Mange kule design og lekker kvalitet!