Book befaring hjemme, eller på hytta – vi hjelper deg med skreddersydd solskjerming og gardiner

Er du nysgjerrig på hvordan du skal gå frem for å oppnå et skreddersydd og personlig uttrykk med gardiner og solskjerming? Det kan være overveldende å starte en prosess uten oversikt over hvilke muligheter som finnes, eller uten kunnskapen til å finne de beste løsningene. Uansett om du føler deg totalt rådvill, har et ønske om å lære mer eller trenger litt drahjelp, hjelper vi deg gjerne! Vi tar oss alltid tid til en hyggelig interiørprat for å finne den beste løsningen for dine behov, både på hytter og i hjemmet.  

Hvordan ta kontakt for befaring

Ønsker du en befaring anbefaler vi deg å ta kontakt med oss gjennom et skjema nederst på denne siden, på mail, telefon eller ved å ta deg en fysisk tur til vår butikk. Vi er fleksible og kommuniserer på den måten som passer best for deg. 

Hvis du har et prosjekt av større skala, eller ønsker at vi tar oss ekstra god tid til deg i butikken, er det veldig fint om du kontakter oss litt i forkant. Da avtaler vi en tid som passer for begge parter og som er satt av spesielt til deg. Vi setter oss ned og går gjennom dine ønsker og behov for å avklare hva du ønsker stilmessig og hvilke praktiske løsninger du kan se for deg. Deretter finner vi frem ulike alternativer blant våre leverandører, og i samråd med deg jobber vi oss frem til et uttrykk og et design du ønsker deg. 

Dette gjelder både solskjerming, oppheng, gardiner, lifter og potensielt andre produkter du skulle ønske. Vi kan også bistå i å skape en skreddersydd totalpakke til en hel bolig, vi kan da tilby en rød tråd i form av spesialsydde puter, pledd, sengetrekk, løpere, duker og mye mer.

Befaring hjemme

Ønsker du at befaringen foregår hjemme hos deg, kan du opplyse om dette når du booker en samtale. Vi kontakter deg i forkant for en avklaringssamtale per telefon, for et godt utgangspunkt før selve befaringen. Befaring hjemme har en kostnad på 1.500,- hvorav denne kostnaden reduseres med 50% ved bestilling. 

Befaring hjemme gjelder områdene i nærområdet, for eksempel Sjusøen, Nordseter, Hafjell og Skei. Vi kan også bistå lenger unna, enten mot en ekstra kostnad, eller ved å booke oss inn på en e-befaring via for eksempel Facetime. 

Utsendelse og godkjenning av tilbud

Når vi har landet på et design, med valgte farger og alt tilhørende, sender vi deg et tilbud basert på vår gjennomgang og det vi har avtalt. Ved bestilling av for eksempel både stoffer og søm, får du et helhetlig tilbud på begge deler. Vi sender deg tilbudet på mail og hvis du synes alt ser ok ut, og ønsker å godta tilbudet, sender du oss en bekreftelse, samt innbetaling av forhåndsbetalingen (resten av fakturaen betaler du etter utført oppdrag).

Fullføring av bestillingen

Etter tilbudet er godkjent og bekreftet fra begge parter, setter vi i gang bestillingen. Det vil ta mellom 2-4 uker fra bestillingen er fullført til montering kan starte, avhengig av type produkt og mengde. Vi er også behjelpelige med montering hvis det er ønskelig (her gjelder egne priser).

Kommunikasjon underveis 

Vi holder deg oppdatert underveis i prosessen, vi gir beskjed om ankomstdato for produktene og planlegger eventuell montering. Har du kun bestilt produkter for henting i butikk, får du beskjed om dette når produktene har ankommet oss og de er klare for henting. Skulle det hende noe uforutsett med leveringen vil vi også ta kontakt. Vi ønsker også å være tilgjengelig i etterkant om det skulle være noe. Hvis noe blir annerledes enn det som var planlagt, eller noe ikke fungerer optimalt ønsker vi selvfølgelig å hjelpe til så raskt som mulig. 

 Ta veldig gjerne kontakt med oss, eller med prosjektansvarlig Synne Clemetsen direkte for en gardinprat!

Synne Clemetsen
Daglig leder/Butikksjef
synne@uldvaren.no
+47 48 43 11 04

Priser

  • Befaring (konsulenthjelp og måltaking) = kr. 1.500 (50% rabatt ved bestilling)
  • E-befaring (konsulenthjelp via video) = kr. 750 (50% rabatt ved bestilling)
  • Montering = egne priser fra ekstern montør avhengig av prosjekt

 

Book befaring