Strikketreff (Uldvaren x Live & Renate)

Uldvaren x Live & Renate 

For en kveld, – det ble faktisk tidenes strikkekveld! Håper alle som deltok koste seg like mye som det vi gjorde. Vi opplevde det som en kveld med herlig stemning og summing, med deilig smoothier og kaker fra FIKA, og goodiebag fylt til randen med innhold både fra sistnevnte, BLANC og selvfølgelig Uldvaren.

Tusen hjertelig takk til alle som kom og gjorde kvelden til det den ble, og en ekstra spesiell takk til Live & Renate:

@liveagnethe & @hosrenate

 

Ekstra gøy var det at det var flere som kom alene eller uten å kjenne noen, – det var jo det vi håpet på! -At vi kan være med på å skape en møteplass både for studenter og andre unge/tilflyttere, som kanskje ikke har bygget opp et nettverk ennå, eller som ønsker å utvide vennekretsen og bli kjent med likesinnede. Dette var veldig gøy, – faktisk så gøy at vi allerede nå har valgt å skape en kveld til sammen i desember.

Vi inviterer dermed til sosialt strikketreff med litt ekstra julekos, gløgg & pepperkaker den 19.12.24 fra kl. 18.00- 22.00 hos Uldvaren.

Som sist; kom som du er, kom alene, med en venn eller tre, – alle ferdighetsnivåer er velkomne, uansett om du hekler, strikker eller ønsker å begynne denne kvelden. Jentene tilbyr lynkurs i hekling og strikking, eller hjelp hvis du står fast på et prosjekt, og deler også mer enn gjerne av sine tips & triks. Uldvaren bistår også med sin strikkekompetanse og det er muligheter for både kjøp av produkter, men også utlån av pinner hvis du ønsker å prøve. 

Begrenset antall plasser, førstemann til mølla – påmelding via link under: 

 

PåMELDING STRIKKETREFF

Håper vi ser dere igjen enten på strikketreff eller innom butikken. Husk at hos oss kan man alltid komme innom for god hjelp og veiledning skulle man stå fast i en oppskrift,  eller ha andre strikke- relaterte utfordringer. Hjertelig velkommen til alle nye og «gamle» kunder.

NB! Uldvaren har fast 15% rabatt på garn ved fremvisning av studentbevis. 

 

Cookies settings
ULDVAREN AS cookies-innstillinger
×