Solskjerming

Luxaflex solskjerming

Hva er ditt behov for avskjerming og lysstyring? Lys, varme, morgensol, innsyn mørklegging, dekor? Det finnes transparente, halvtransparente, tette eller mørkleggende gardiner i ulike typer.

Luraflex Solskjerming er enkle og klassiske gardiner som kan skreddersys til alle typer vinduer – uansett størrelse, form eller farge.

Book rådgivningstime her

Hvordan velge riktig solskjerming?

Det er mange hensyn å ta når du skal velge gardiner. Vi i Uldvaren er opptatte av høy kvalitet, rådgivning og mål- og monteringsservice. Derfor er våre gardineksperter alltid klare til å hjelpe deg i mål med dine behov og ønsker!

Solskjerming fra Luxaflex er praktisk, samtidig som det løfter rommets uttrykk.

Design og farge

Skal gardinene gå i ett med innredningen, eller skal de tilføre rommet karakter og noe ekstra? Dette kan du påvirke gjennom ditt valg av farger, teksturer og design. Les vår gardinguide her.

Betjening

Velg mellom alt fra snorløs betjening til helautomatiske systemer som kommuniserer med ditt Smart home.

Book rådgivningstime her

Ulike typer solskjerming

Det er et stort utvalg av solskjerming hos Uldvaren. Her er noen av løsningene du kan gå for.

Plissegardiner er en allsidig gardin i klassisk stil

Plisségardiner har et klassisk preg med velkjente, skarpe plisserte folder. Gardinen har et elegant uttrykk når den er i bruk og sitter diskré øverst i vinduet når den er trukket opp.

Det er en av de mest fleksible gardinmodellene som kan brukes til alt fra små til store vinduer, dører og spesielle vindusformer som skråvinduer, runde, trekantede eller 5- og 6-kantede vinduer. Plissévev fås i en rekke ulike farger, kvaliteter og tettheter, noe som gjør at du kan få en gardin som passer perfekt til din stil og dine behov.

Plissegardin fra Luxaflex.

Top Down/Bottom Up

Top Down/Bottom Up er Luxaflex® smarte funksjon som gir deg frihet til å plassere gardinen der behovet er – øverst, i midten eller nederst i vinduet. På denne måten kan du få naturlig dagslys inn i rommet, samtidig som du skjermer for innsyn.

This is a simple headline

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Fleksible gardiner som kan justeres etter lyset både ovenfra og nedenfra.

Dust Block

Hvis du trenger gardiner i kjøkkenet, kan du velge et vev som er DustBlock® behandlet og dermed fukt- og smussavvisende. Behandlingen beskytter både mot tørt smuss som støv og røyk, men også mot vann- og oljebaserte væsker.

Duettegardiner

Duettegardinene ligner veldig på plissegardinene i utseende men har dobbel duk. Dette gjør at snorer kan skjules bedre og kan vi et tettere uttrykk.

Stue med duettegardiner stylet av Bregje Nix.

Rullegardiner er rimelige gardiner av høy kvalitet

Du får mye for pengene når du velger Luxaflex® rullegardiner på mål. Gardinene er av høy kvalitet og skreddersys for å passe nøyaktig til ditt hjem, slik at de holder i mange år.

Lystette rullegardiner

Mørklegging er et klassisk valg for rullegardiner. Du kan fint velge lystette rullegardiner i lyse naturfarger eller med mønster – fargen påvirker ikke den mørkleggende effekten. Hvis du vil være sikker på totalt mørke i soverommet, kan du velge en kassett og lystett rullegardin med skinner (sidelister) i tillegg, slik at du unngår eventuelt lysinnfall i sidene av vinduet.

Lystette rullegardiner på soverommet.

Lydabsorberende rullegardiner

En stadig mer åpen planløsning stiller høyere krav til interiøret. I Luxaflex® kolleksjonen finner du akustiske rullegardinvev som kan absorbere opptil 60% av lyden.

Store rullegardiner for store vinduer

Rullegardinene våre blir skreddersydd slik at de passer nøyaktig til dine vinduer og ditt hjem. Hvis du har store vinduer, kan gardinene lages opptil 16 m2 med en maksimal bredde på 450 cm og en maksimal høyde på 460 cm.Hvis du har store vinduer og behov for flere rullegardiner, er det også mulig å seriekoble opptil tre gardiner. Det gjør at de kan betjenes med ett felles kjede.

Tilpass rullegardinene etter størrelsen på vinduet.

Rullegardiner for skråvinduer

Skråvinduer gir massevis av dagslys, men samtidig er de også ekstra utsatt for varme store deler av dagen. En rullegardin er en enkel og effektiv løsning på utfordringene med skråvinduer. Det lages med en toppliste og små sidelister som holder rullegardinen på plass. Listene fås i hvitt eller aluminium, slik at de matcher vindusrammen eller gardinvalget best mulig. Du kan enkelt justere rullegardinen ved å trekke og skyve i den nederste listen. Hvis vinduene sitter så høyt at du ikke kan nå dem, kan de enkelt justeres ved hjelp av en betjeningsstang med et lite grep som passer til underlisten.

<h3Kombiner rullegardiner og stoffgardiner

Oppnå maksimal fleksibilitet for å skjerme av etter dine behov med en funksjonell rullegardin i vindusrammen og lange gardinlengder som gjør interiøret komplett. Velg for eksempel en transparent rullegardin eller screen rullegardin i kombinasjon med en lang stoffgardin. Rullegardinen skjermer perfekt av i dagslys, og de lange gardinene bidrar til hyggelig loungestemning og gir privatliv i de mørke kveldstimene når rullegardinen ikke skjermer tilstrekkelig.

Vi har også mange andre typer solskjerming som persienner, silouette, lameller og twistgardiner. Kom innom Uldvaren i Lillehammer for å se utvalget!

En flott kombinasjon av rullegardin og stoffgardin.

Smarte tilleggsløsninger til solskjerming

Myggnetting til vinduer og dører

Med Luxaflex® insektnett og myggnett kan du la dører og vinduer stå åpne til sent på kvelden. Velg mellom rullegardin, fast ramme eller plissé.

Myggnetting fra Luxaflex.

Allergivennlig løsning

Det allergivennlige Poll-tex®-nettet fanger opp både insekter og pollen. Nettet stopper hele 97% av bjørkepollen og 100% av gresspollen.

Book rådgivningstime

Kom gjerne innom og bla deg gjennom vårt store utvalg og spør vår ekspertise om hjelp. Vi har bred erfaring med å levere målsydde gardiner. Vis oss gjerne bilde av dine vinduer så er det lettere å komme med riktige anbefalinger for nettopp deg. Du kan gjerne låne med deg prøver hjem for å se det i riktig lys og miljø. Vi kan også komme på befaring og ta mål. Ønsker du montering har vi selvfølgelig en dyktig og nøyaktig montør på lur.

    Cookies settings
    ULDVAREN AS cookies-innstillinger
    ×