Tekstil


Uldvaren har Lillehammers største utvalg av gardintekstiler og møbelstoffer, samt et rikelig utvalg av tilbehør og småsaker.

Gardiner

I vår gardinavdeling har vi kvalitetsstoffer på rull, samt prøveheng. Våre hovedleverandører er Pagunette, PT, Greenapple, Nya Nordiska og Holmen Tex. Disse er nøye utvalgt med tanke på egenskaper og design og du kan derfor føle deg trygg på at stoffene er av høy kvalitet.

Uansett hvilken stil du foretrekker, vil vi alltid gjøre vårt beste for å finne en løsning du liker. Utvalget er stort og leveringstiden kort. Velkommen!

Hyttegardiner er vår spesialtet

Vårt store utvalg av tekstiler gjør at du finner de perfekte gardinene til både hus og hytte. Gardiner i 100 % ull gjør seg spesielt godt på hytter – slik som på denne hytta på Skeikampen. Du velger selv om du vil sy, få det levert ferdig sydd – eller ferdig hengt opp og klart til bruk. Ta kontakt med oss!

Målsydde gardiner

Vi er spesialister i skreddersydde gardiner. Alt blir laget etter dine spesifikasjoner. Vi tilbyr en komplett pakke med hjemmebesøk, råd om design, måltaging og montering. Vår kompetanse er opparbeidet over flere tiår, dermed kan vi veilede deg gjennom hele prosessen og være behjelpelig med enhver henvendelse.

Våre konsulenter

Nye gardiner?

Lisbeth har tretti år med erfaring innen tekstilbransjen. Hun gir praktiske råd og har svaret på det du måtte lure på.

Dersom du har produktspørsmål eller ønsker å finne inspirasjon i våre tekstiler, velkommen inn hos Uldvaren.

Telefon 926 93 875 eller e-post: post@uldvaren.no

Tenk på miljøet - bytt trekk - ikke sofa

En stol eller sofa av høy kvalitet er ofte god å sitte i, til tross for at møbelstoffet har sett sine beste dager. Å skifte trekk er enklere enn du tror – kanskje trenger du ikke kjøpe ny sofa? En sofa med umoderne eller slitt stoff vil fremstå som et annet møbel med nytt trekk. Vi har møbelstoffer fra solide leverandører og gode kontakter innen møbeltrekkerfager.

Møbelstoffer

Hos oss finner du stort utvalg møbelstoffer i topp kvalitet!

Møbelstoff fraGudbrandsdalens Uldvarefabrik

Gudbrandsdalens Uldvarefabrik AS er en prisvinnende og innovativ tekstilprodusent i Lillehammer, som spesialiserer seg på ullstoffer. Fabrikken produserer møbelstoffer av overlegen kvalitet. Som forhandler av disse stoffene kan vi bestille det du måtte ønske fra GU sitt sortiment. I butikken har vi et lite utvalg stoffer, dette er rester og selges derfor til en hyggelig pris.

Småsaker

Alt du trenger for å reparere eller tilpasse tekstiler finner du i vår småvareavdeling. Vi har glidelåser, sysaker, reparasjonslapper og et stort utvalg av knapper.

Burdamønster

Burda er en velrenomert leverandør av symønster. Sett deg ned i vår godstol og drøm deg bort i en verden av fine snitt og lekre fasonger.