Interiør


Lama - Halvor Bakke

Vårens nyheter fra Halvor Bakke og Lama Interiør finner du hos oss nå. Deilige tepper i topp cashmere-kvalitet, lykter i varme farger, puter i deilig fløyel og ull, samt kroker og lamper i skinn, er bare noe av det vi kan friste med. Alt du trenger for å skape en hyggelig stemning!

Pledd

Hos oss finner du deilige og myke pledd til inne- og utebruk. Mange fine farger og design i topp kvalitet fra kjente leverandører som Høie, Klippan Halvor Bakke og IB Laursen. Et godt pledd er en flott bursdagsgave, dåpsgave eller bryllupsgave. Se vårt utvalg i butikken.

Puter

Mange lekre puter til hus og hytte. Mix og match i mange design. Med stor stoffavdeling i butikken, kan vi sy puter etter ditt ønske. Vi har også både dun- og syntetiske innleggsputer.

Møbler

Proviant

Vår nye delikatesse-serie fra IB Laursen med kryddermixer i solide kverner, kaldpressede oljer tilsatt hvitløk eller chilli, friske oliven, ekte italiensk pasta som kan nytes med smør, pesto eller en av våre friske pastasauser. Vi har også mange fine skåler, skjeer og oppbevaringbokser til vår nye matserie. NYT DEN!

Skinnfell

Den gammalnorske spælsauen er unik med fin, myk bunnull og lang sterk dekkull som henger i vakre lokker i forskjellige nyanser.

Skinnet kommer fra gården Flata øverst i Reistadbakken her i Lillehammer. Der har de fått godt stell og gått på sommerbeite i Fåberg Vestfjell, nærmere bestemt Sjogen. Ved å kjøpe kortreiste skinn støtter du det lokale næringslivet og de enorme naturressursene som ligger i norsk landbruk.

Duker

Flotte teflonbelagte duker som ser og kjennes ut som damask. Om uhellet er ute er det bare å tørke av og duken er like fin. Finnes også i rød, perfekt for julefestbordet. Vi har også et utvalg løpere og brikker.