Interiør


IB Laursen

Deilige tepper perfekte på verandaen eller til pickniken. Puter i delikate farger. Lette og fine sjal. Småmøbler og unike interiørprodukter med sjel og historie. Ja, alt du trenger for å skape en hyggelig stemning både ute og inne.

Pledd

Hos oss finner du deilige og myke pledd til inne- og utebruk. Mange fine farger og design i topp kvalitet fra kjente leverandører som Høie og Klippan. Et godt pledd er en flott julegave, bursdagsgave, dåpsgave eller bryllupsgave. Se vårt utvalg i butikken.

Puter

Mange lekre puter til hus og hytte. Mix og match i mange design. Med stor stoffavdeling i butikken, kan vi sy puter etter ditt ønske. Vi har også både dun- og syntetiske innleggsputer.

Uashmama

Geniale skittentøyskurver i vaskbart papir – et resultat av italiensk håndverk, tradisjon og innovasjon.

Selskapet er familieeid og holder til i nydelige Toscana, vest i Italia.
Kombinasjonen av tradisjon, håndverk og teknologi har utviklet den magiske formelen for UASHMAMA® papir. Det er holdbart, bærekraftig og materialet er 100% naturlig fiber fra plantede trær. Produktene er vaskbare og føles ut som lær.

Skinnfell

Den gammalnorske spælsauen er unik med fin, myk bunnull og lang sterk dekkull som henger i vakre lokker i forskjellige nyanser.

Skinnet kommer fra gården Flata øverst i Reistadbakken her i Lillehammer. Der har de fått godt stell og gått på sommerbeite i Fåberg Vestfjell, nærmere bestemt Sjogen. Ved å kjøpe kortreiste skinn støtter du det lokale næringslivet og de enorme naturressursene som ligger i norsk landbruk.

Duker

Flotte teflonbelagte duker som ser og kjennes ut som damask. Om uhellet er ute er det bare å tørke av og duken er like fin. Finnes også i rød, perfekt for julefestbordet. Vi har også et utvalg løpere og brikker.