Garn


Uldvaren er en av Lillehammers fremste forhandlere på garn. Solide leverandører som Sandnes Garn, Dale (House of Yarn) og Hillesvåg leverer garn i topp kvalitet. I vår faghandel får du veiledning innen garntyper, strikkefasthet og oppskrifter.

På tide med litt

EGOSTRIKK?

Kjærlighet i hver maske

Ny kolleksjon fra Camilla Pihl

Camilla Pihl har i samarbeid med House of Yarn utviklet tre nydelige garnkvaliteter og mange lekre design. Her finnes alt fra det helt enkle til det litt mer kompliserte – alle i like deilig kvalitet og i tykt garn. Vi har flere oppstrikkede modeller i butikken som du kan prøve og kjenne på!

La deg inspirere av Camilla Pihl her

Handle lokalt

Lillehammer sentrum har en av norges fineste gågater. Det er takket være levende butikker og besøkende som vet å sette pris på et slik tilbud. Det er noe eget med å kunne se, kjenne og ta på produkter før du kjøper.

Kjøper du garn hos oss kan du fritt bytte til andre farger eller kvaliteter. Går du tom for garn, har vi kanskje samme innfarging på lager.

Våre ansatte er strikkekyndige og kan veilede deg angående strikkefasthet, garnkvaliteter og pinnestørrelser. Står du fast i mønsteret så kom innom, så skal vi gjøre et ærlig forsøk på å hjelpe deg videre.

Strikker du med en dårlig strikkepinne?

Gode pinner er viktig både for strikkegleden og resultatet.Visste du at det også finnes firkantede strikkepinner? De ligger godt i hånden og anbefales spesielt om man har vonde hender.

Vi har også enkle utskiftbare pinner hvor du fritt kan skifte vaierlengde som passer ditt strikkeprosjekt. Et av årets beste julegavetips er et lekkert strikkepinnesett hvor du finner alle størrelsene du trenger i en lekker eske.

Gode tips til deg som strikker

Vi har samlet noen gode tips å ta med seg på veien!

Lane Mondial Emozione

Emozione er et garn som vekker følelser, laget av den nydeligste 100% ny merinoull og farget i de flotteste farger. Dette er et garn som er som skapt til sjal og tilbehør. Mange flotte mønstre fra Marte Helgetun på sjal, halser, luer og skjørt.

Wrist ruler - skinnarmbånd

Tøft og praktisk skinnarmbånd med centimetermål!
Skinn: Lys brun, brun og mørk brun.
Metallook: Sølv, gull og rosegull

Størrelse: 16 tommer.
Leveres i metallboks.
Produsert i USA.

Et must for alle strikkere.

Pris fra kr 315,-

Mønstre fra Marthe Helgetun

Vi tar sentrumsgavekort!

Har du fått sentrumsgavekort kan det fint brukes hos oss - Hva med garn til ditt neste strikkeprosjekt eller masse nyttig tilbehør til strikkingen som maskemarkører, hespetre, nøstemaskiner, pinnebeskyttere og oppskriftsholdere.

NY SESONG = GARNSALG