Garn


Uldvaren er en av Lillehammers fremste forhandlere på garn. Solide leverandører som Sandnes Garn, Dale (House of Yarn), Isager og Hillesvåg leverer garn i topp kvalitet. I vår faghandel får du veiledning innen garntyper, strikkefasthet og oppskrifter.

NYHET! ISAGER GARN

Kjærlighet i hver maske

Camilla Pihl + garn = sant

Camilla Pihl har i samarbeid med House of Yarn utviklet nydelige garnkvaliteter og mange lekre design. Her finnes alt fra det helt enkle til det litt mer kompliserte. Vi har flere oppstrikkede modeller i butikken som du kan prøve og kjenne på!

La deg inspirere av Camilla Pihl her

Høst = Garnsalg!

Nye farger kommer inn og andre farger går ut. 50% på alle utgående farger og kvaliteter!

Handle lokalt

Lillehammer sentrum har en av norges fineste gågater. Det er takket være levende butikker og besøkende som vet å sette pris på et slik tilbud. Det er noe eget med å kunne se, kjenne og ta på produkter før du kjøper.

Kjøper du garn hos oss kan du fritt bytte til andre farger eller kvaliteter. Går du tom for garn, har vi kanskje samme innfarging på lager.

Våre ansatte er strikkekyndige og kan veilede deg angående strikkefasthet, garnkvaliteter og pinnestørrelser. Står du fast i mønsteret så kom innom, så skal vi gjøre et ærlig forsøk på å hjelpe deg videre.

Gode pinner er alfa og omega!

Gode pinner er viktig både for strikkegleden og resultatet.Visste du at det også finnes firkantede strikkepinner? De ligger godt i hånden og anbefales spesielt om man har vonde hender.

Vi har også enkle utskiftbare pinner hvor du fritt kan skifte vaierlengde som passer ditt strikkeprosjekt.

Mønstre fra Marthe Helgetun

Wrist ruler - skinnarmbånd

Tøft og praktisk skinnarmbånd med centimetermål!
Skinn: Lys brun, brun og mørk brun.
Metallook: Sølv, gull og rosegull

Størrelse: 16 tommer.
Leveres i metallboks.
Produsert i USA.

Et must for alle strikkere.

Pris fra kr 315,-

Vi tar sentrumsgavekort!

Har du fått sentrumsgavekort kan det fint brukes hos oss - Hva med garn til ditt neste strikkeprosjekt eller masse nyttig tilbehør til strikkingen som maskemarkører, hespetre, nøstemaskiner, pinnebeskyttere og oppskriftsholdere.

TYNN ALPAKKAULL - 50%