Dale Garn - House of yarn


Vi ønsker å inspirere deg – både med design, fantastiske farger og garnkvaliteter du kan stole på. Vi har stor respekt for alle timene du bruker på å trylle fram vakre plagg med pinner og garn. Da er kun det beste godt nok for hele strikkefolket som har kjærlighet til godt håndverk og gleden av å strikke.

Velkommen inn i vår verden av garn, farger og kreativitet!

Lanolin Wool fra Dale Garn – 30%

Så langt beholdningen rekker!

Camilla Pihls populære strikkeverden

Camilla Pihl har i samarbeid med House of Yarn utviklet tre nydelige garnkvaliteter og over 20 lekre design. Her finnes alt fra det helt enkle til det litt mer kompliserte – alle i like deilig kvalitet og i tykt garn. Flere oppstrikkede modeller i butikken som du kan komme å prøve og kjenne på!

Se flere vakre modeller fra Camilla Pihl her

Nye farger i Erle i butikken nå!

Uldvaren støtter kreftsaken

Gullungen er House of yarns eget garn til støtte for barnekreftsaken. Her går 5 kroner av hvert solgte nøste til en veldig god sak! Vi fortsetter rosa sløyfe-aksjonen med nyheten Magic-blowgarn og påfuglgarn med flotte inspirerende oppskrifter fra Line Langmo. For hvert solgte Rosa sløyfe nøste går 5 kroner til Brystkreft-saken og forskning på senskader etter brystkreft­behandling. Alle oppskrifter kan du laste ned på gullungen-garn.no og dalegarn.no men husk at kreftsaken får sin støtte kun ved originalgarn:) Strikk i vei!

Inspirerende oppskriftshefter fra Dalegarn

Kjøp garn til et plagg og få hefte med på kjøpet!

Alle mønstre fra Dale finner du gratis her

Vi har følgende garnkvaliteter fra Dale

Alpakka – Alpakka Forte – Alpakka Magic – Babyull – Lille Lerke – Lerke – Lanolin – Erle – Påfugl