Dale Garn - House of yarn


Vi ønsker å inspirere deg – både med design, fantastiske farger og garnkvaliteter du kan stole på. Vi har stor respekt for alle timene du bruker på å trylle fram vakre plagg med pinner og garn. Da er kun det beste godt nok for hele strikkefolket som har kjærlighet til godt håndverk og gleden av å strikke.

Velkommen inn i vår verden av garn, farger og kreativitet!

NYHET - ALPAKKA FORTE CLASSIC

slitesterk, deilig og mykt

Camilla Pihls populære strikkeverden

Camilla Pihl har i samarbeid med House of Yarn utviklet tre nydelige garnkvaliteter og over 20 lekre design. Her finnes alt fra det helt enkle til det litt mer kompliserte – alle i like deilig kvalitet og i tykt garn. Flere oppstrikkede modeller i butikken som du kan komme å prøve og kjenne på!

Se flere vakre modeller fra Camilla Pihl her

Start med julegavene nå!

Uldvaren støtter kreftsaken

Gullungen er House of yarns eget garn til støtte for barnekreftsaken. Her går 5 kroner av hvert solgte nøste til en veldig god sak! Vi fortsetter rosa sløyfe-aksjonen med nyheten Magic-blowgarn og påfuglgarn med flotte inspirerende oppskrifter fra Line Langmo. For hvert solgte Rosa sløyfe nøste går 5 kroner til Brystkreft-saken og forskning på senskader etter brystkreft­behandling. Alle oppskrifter kan du laste ned på gullungen-garn.no og dalegarn.no men husk at kreftsaken får sin støtte kun ved originalgarn:) Strikk i vei!

Inspirerende oppskriftshefter fra Dalegarn

Kjøp garn til et plagg og få hefte med på kjøpet!

Alle mønstre fra Dale finner du gratis her

Vi har følgende garnkvaliteter fra Dale

Alpakka – Alpakka Forte – Alpakka Forte Classic - Alpakka Magic – Babyull – Lille Lerke – Lerke – Erle – Påfugl