MINISTRIKK – Barnestrikkekurs

Ull- jentene ønsker velkommen til vårt nye konsept «MINISTRIKK», – et strikkekurs som passer for barn i barneskolealder. Dette er en ypperlig opplevelse å få i for eksempel julegave fra foreldre, eller besteforeldre, og en veldig fin aktivitet man kan gjøre sammen på nyåret.

Kurset vil foregå tirsdag 08.03.22 og torsdag 10.03.22 fra kl. 17.30- 19.00 (i beregnet pause). Vi byr på snacks og kanskje en liten overraskelse? (OBS – ny dato pga corona)

Alle kursdeltagere vil ved oppmøte på kurset motta en strikkeboks fra Sandnes garn, hvorav de i løpet av kurset skal velge seg en ting fra det medfølgende heftet de vil strikke. Farger på aktuelt garn velger de selv.

Kurset vil bli holdt av erfarne og dyktige strikkere, hvorav en av oss med særlig pedagogisk bakgrunn. Det vil bli gjennomgått det å legge opp masker, strikke rett masker, kanskje vrang masker, og felle av.

Pris for kurset: 299,-

Ved interesse; -meld dere på i påmeldingsskjemaet på høyre side, notér antall deltagere og alder, også kontakter vi dere med videre informasjon.

Hvis du ønsker mer informasjon om selve kurset, – ta gjerne kontakt med oss på post@uldvaren.no

    Legg igjen en kommentar