Bad


Hent inspirasjon til badet ditt hos Uldvaren!

Vårt baderomssortiment består av håndklær, morgenkåper, såper og baderomstilbehør i flotte kvaliteter og farger. 

Dersom du er ute etter velværeprodukter kan vi friste med deilige skrubber, kremer og ansiktsmasker i nydelige dufter.

Cawö

Deilige, myke håndklær fra tyske Cawö i 100% bomull. Kvalitet som holder seg år etter år!

Herlige morgenkåper

Stone Soap Spa

Siden 2014 har Stone Soap Spa vært inspirert av naturen, og såpene har derfor hatt som formål å gi huden de beste ingrediensene som finnes ute i naturen. Urter, blomster, kokos, essensielle oljer, frukt og kjerner fra en økologisk farm i Thailand inngår i alle såpene. De pene såpene er håndlagde, og de naturlige ingrediensene bidrar med nærende vitaminer og antioksidanter til huden din.

Ingen av produktene er dyretestet, og alle er parabenefrie.

Såper

Vegetabilske såper fra Marius Fabre, en franskeid familiebedrift som har over hundre års erfaring med såpeproduksjon. Produktene er 100% naturlige og inneholder verken parabener, fargestoffer eller konserveringsmidler. De fuktgivende og pleiende såpene kan brukes i ansikt, på kroppen og hendene. Inneholder mye oljer som gjør at hendene ikke tørker ut ved mye håndvask!

Et utvalg av våre baderomsartikler

Altum - velværeserie

Ib Laursen’s spa og velvære serie, er inspirert av tidevannet, som forekommer to ganger i døgnet, og gir nytt liv og næring til hele Vadehavet. Det er dette enestående naturfenomen, som er hele ideen bak ALTUM serien. De viktigste ingredienser i Altumserien er de rene, naturlige, nordiske urtene som kamilleblomst, havtorn og nype som gir deg en oppriktig følelse av ekte velvære. Det er ingen parabener, ftalater, fargestoffer eller parfyme. Kun naturlige ingredienser og oljer.

Alle Altum-produktene er laget og produsert i Danmark.