Bad


Hent inspirasjon til badet ditt hos Uldvaren!

Vårt baderomssortiment består av håndklær, morgenkåper, såper
og baderomstilbehør i flotte kvaliteter og farger. 

Dersom du er ute etter velværeprodukter kan vi friste med deilige skrubber, kremer og ansiktsmasker i nydelige dufter.

Cawö

Deilige, myke håndklær fra tyske Cawö i 100% bomull. Kvalitet som holder seg år etter år!

Herlige morgenkåper/kosekjoler

Stone Soap Spa

Siden 2014 har Stone Soap Spa vært inspirert av naturen, og såpene har derfor hatt som formål å gi huden de beste ingrediensene som finnes ute i naturen. Urter, blomster, kokos, essensielle oljer, frukt og kjerner fra en økologisk farm i Thailand inngår i alle såpene. De pene såpene er håndlagde, og de naturlige ingrediensene bidrar med nærende vitaminer og antioksidanter til huden din.

Ingen av produktene er dyretestet, og alle er parabenefrie.

Såper

Vegetabilske såper fra Marius Fabre, en franskeid familiebedrift som har over hundre års erfaring med såpeproduksjon. Produktene er 100% naturlige og inneholder verken parabener, fargestoffer eller konserveringsmidler. De fuktgivende og pleiende såpene kan brukes i ansikt, på kroppen og hendene.

Et utvalg av våre baderomsartikler

Meraki – nå 30%

Dette er et merke med en serie av velværeprodukter, designet og utviklet i Danmark – med kjærlighet til naturen. Elegant utseende, milde, aktive og nærende ingredienser. Uten parabener, fargestoffer og hormonforstyrrende stoffer. 100% økologiske baseoljer og eteriske oljer. Merakis plast og glassflasker er produsert av 100% resirkulert materiale.

50 % på alt av Meraki